Openingsuren

Little Buddy werkt enkel op afspraak.

In overleg met u wordt op voorhand vastgelegd wanneer u uw katje(s) komt brengen en afhalen of wanneer u ons kattenhotel wenst te bezichtigen.

Maandag t.e.m. zaterdag: op afspraak (*).

* Opgelet: tijdens de drukke zomermaanden juli en augustus, kunnen de katjes pas vanaf of na de middag worden gebracht of afgehaald. Op zaterdag pas vanaf 14h00.

Zondag en Belgische feestdagen: gesloten voor het brengen of ophalen van katjes en het bezichtigen van het hotel.
Uiteraard worden op sluitingsdagen de katjes die in het hotel verblijven verder verzorgd en vertroeteld zoals op elke andere dag!

Waarom op afspraak?

-Zo kunnen wij ons accuraat bezighouden met de alledaagse schoonmaak- en desinfectiebeurten voor een vlekkeloze hygiëne in ons hotelletje, zowel in de binnen- als in de buitenverblijven.
-Zo kunnen we alle katjes de nodige aandacht geven die hij of zij verdient : m.a.w. voor elk katje dagelijkse speel- knuffel- en borstelbeurten én uiteraard kunnen we hen zo ook ontspannen rustmomenten garanderen.
-Zo kunnen we elk baasje of bazinnetje de tijd gunnen om hun lieveling gedag te zeggen bij het inchecken én een uitgebreid vakantieverslag te geven bij het uitchecken.
-Zo kunnen we elke bezoeker die little Buddy Kattenhotel komt bezichtigen de tijd geven om rond te kijken en informatie te verstrekken zodat ze met een gerust hart het vakantieadresje voor hun lieveling kunnen vastleggen.

Wij willen u vriendelijk vragen u te houden aan de gemaakte afspraak, anders kunnen wij niet garanderen dat wij de tijd hebben u te ontvangen of dat er iemand aanwezig zal zijn in het hotel.

Indien u het afgesproken tijdstip niet kunt halen (u bent vroeger of later) of u bent verhinderd op het laatste moment, gelieve ons dan zo snel mogelijk telefonisch op de hoogte te brengen, zo zitten wij niet onnodig te wachten en kunnen wij eventueel starten met andere dagtaken.