Tarieven & reserveren

Tarieven

Voor de luxe vakantie bij little Buddy Kattenhotel rekenen wij volgende tarieven per dag:

1 kat in 1 verblijf                                                                     11 euro
2 katten van dezelfde eigenaar in 1 verblijf           20 euro
3 katten van dezelfde eigenaar in 1 verblijf           28 euro

Voor meer dan 3 katten of voor langere verblijven, graag even met ons contact opnemen voor een eventuele aangepaste prijsberekening.

Het dagtarief is een ALL-INCLUSIVE tarief : o.a. het verblijf, de voeding, kattenbakvulling, speelgoed, de verzorging en borstelbeurten, de verschuldigde BTW en natuurlijk de dagelijkse knuffels! I

We vragen bij elk verblijf uw kat te behandelen met een anti-vlooienpipetje 1 dag vóór het inchecken. Indien dit niet gelukt of gebeurd is bij het inchecken, dan zal uw kat toch nog worden behandeld tegen vlooien. Wij vragen 6 euro/pipetje. Dit is een éénmalige kost en is dus niet inbegrepen in het dagtarief.

Reservatie

Hoe reserveren?

-Via ons contactformulier op onze site: klik hier voor het contactformulier.
of
-U kan  rechtstreeks een mailtje sturen naar info@littlebuddy.be
of
-U kan telefonisch reserveren op het nummer 0478 91 45 66 (BE) of  06 46 53 79 58 (NL).

Belangrijk om te weten!
-Mocht u van ons niet direct een antwoord op uw mail hebben ontvangen, dan is er iets fout gelopen met het mailverkeer en hebben wij uw mailtje niet ontvangen. Gelieve ons dan snel telefonisch te contacteren zodat wij u zeker verder kunnen helpen. Wij beantwoorden steeds elke mail!
-Indien u ons telefonisch contacteert en geen gehoor krijgt op dat moment, spreek zeker uw naam én telefoonnummer in, dan bellen wij u zo vlug mogelijk terug!

Wij sturen u een mail met de reservatiebevestiging en tevens het Reserveringsformulier dat u dient in te vullen, te ondertekenen en terug te sturen waarin u ook verklaart akkoord te gaan met onze Algemene voorwaarden.

Onze reservatiebevestiging per mail geldt als bevestiging van de verblijfsovereenkomst, ook al is het Reserveringsformulier met akkoord verklaring van de Algemene voorwaarden nog niet ingevuld, ondertekend of verstuurd.

U kan het Reserveringsformulier  en onze Algemene voorwaarden hieronder downloaden van onze site.

Klik hier voor het Reserveringsformulier little Buddy kattenhotel 2017

Klik hier voor de Algemene voorwaarden little Buddy Kattenhotel 2017

De reservatie is pas geldig na betaling van het voorschot dat 50% bedraagt van het totale bedrag met een minimum van 25 euro. De betaling kan contant in ons hotel of via bankoverschrijving uitgevoerd worden.

Het resterende bedrag dient tevens vóór de gereserveerde aanvangsdatum betaald te zijn via bankoverschrijving of contant bij het inchecken van de kat.
Bij een bankoverschrijving dient het bedrag op de dag dat u de kat bij ons komt brengen bij ons op de rekening te staan.

Ons hotel beschikt niet over bancontact.

U kan de betaling overmaken op het KBC Rekeningnummer BE73 4186 0615 4160 (bic code=KREDBEBB).

Eventueel extra gemaakte kosten worden achteraf bij u in rekening gebracht. Uiteraard wordt u hierover geïnformeerd.